Welkom bij Leen Büchner Auto’s

keukengeiser vaillant

Leen Büchner auto’s is in de regio een bekend autobedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en een goede service voor zowel inkoop als verkoop van gebruikte auto’s, zowel voor particulier als voor collega garagebedrijven. Tevens zijn wij zeer bekend met in en export van auto’s. Sinds jaar en dag zijn wij gevestigd op het bedrijventerrein in Bergschenhoek. Vlak bij Rotterdam en Berkel en Rodenrijs.

In ons pand bevind zich een showroom en een werkplaats voor reparatie en onderhoud.

U kunt bij ons een betrouwbare occasion kopen met de voor u beste mogelijkheden zoals: 3 maanden volledige garantie plus een afleveringsbeurt met APK of tegen een scherpere prijs zonder inruil en garantie.

Alle keuringen zoals bijvoorbeeld ANWB zijn toegestaan en uitvoerbaar. Tevens zijn wij een RDW-erkend (de rijksdienst voor het wegverkeer) bedrijf voor afgifte vrijwaardingen. Een bedrijf waar u onder het genot van een vers kopje koffie rustig een keuze kunt maken uit ± 80 prima occasions uit onze voorraad. Meestal is een proefrit direct mogelijk.

Mocht het voorkomen dat het gewenste model niet voorradig is dan hebben wij de mogelijkheid tot het opgeven van een zoekopdracht. Doordat wij contacten met betrouwbare dealerbedrijven door heel Nederland hebben vinden wij binnen de 2 weken meestal het gewenste model waar u al zolang naar zocht.
Geheel vrijblijvend kunnen wij u een financieel advies geven en bemiddelen met het verkrijgen van een financiering.

keukengeiser vaillant

Ook voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van alle merken, autocleaning van interieur en exterieur en tevens inbouw en levering van alle audioapparatuur, carkits en navigatie zijn mogelijkheden in onze garage voor kliene auto's, middenklassers en luxe zakenauto's en lichte bedrijfsauto’s.
Kom kijken naar onze kwaliteits occasions. U bent bij Leen Büchner auto’s op het goede adres .


Met de vriendelijke groeten,
Het Team van Leen Büchner Auto’s